släkt??

hallon i halmen!!! milda matilda!!! jösss amalia!!!!! snart kan jag och turja vara släk på riktigt. japp ni hörde rätt. barnkalas, släktmiddagar, dop och bröllop. rubbet. you name it. glansdagarna är försvunna. japp det är bara att hälsa hem.

Stövelstroppar,fasty(i) och bönkar

Hejhallåhallihalloholaadios!

Har suttit i en snödriva ett tag och filofiserat, tänkt lite på hur ni har det där i stockholm med alla avgaser,katter och hundar(är det ens djur?! tacka vet jag renar), alla apparater som fungerar genom ett klick( har ni stockholmsvarelser inte fått lära er från mother earth?!) Tacka vet jag äskade Norrland. Att gå upp vid 3 ta renen och rida till skolan, hoppa i snön med fasty(i), göra snöänglar med fasty(i) och när dagen är slut så kör Fasty(i) och vi förbi Ica ren och köper en varsin välförtjänt renklämma. OCH vi behöver inte sätta fasty(i) i kundvagnen längre, ica ren har nu ett driiiive iin för renar, renigt eller hur möhäähöäähöääähhä.
Har också skänkt en värdefull tanke åt erat gnääll. När ni stokholmsfjantar(förlåt mami, det blir fem klövar i snön att lägga i sparbönken) ni går där och gnäääller och gnäller och gnäller, ååh mit liv suger jag , ååh jag är sämst. Ååh jag har inget, åååh  ingen tycker om miger. Då vill jag bara säga p.s eller svar på tal från TarjaTurja och Fasty(i) med renfamilj:
SLUTA gnäll era SABLANS STÖVELSTROPPAR!!!(oj herregud vågar inte tänka på hur bönken kommer se ut sen) Varför var ni då så dumma att ni inte skaffade en ren eller en hel flock, då hade livet erat varit riker. Dessa små djur hade lett till er varje dag, inga dumma ord här. Och varför var ni så dumma att ni la er till ro i Stockholm?! sveriges mest hatade stad (enligt en undersökning av ren.ab) Det är klart att ni är olyckliga ni leever ett halvt liv. Klart ni är olyuckliga när ni inte har ett ica ren med drive in,renar,kåshyttor,ern mami som brer renklämmor med hjortronsylt på och ett norrländskt språk. Skyll er sjä'lva Norrland är vårt!

artonnittiåtta klövar i snön och ett host / Tarjaturja och Fasty(i) ( LÖÖÖVE U SWEETIE)



fågelinfluensan

tjolahopp! nu tror ni väl att jag ska säga vilken härlig dag, perfekt för ponnyhoppning och gokart hyrning. God fläskgryta och lite brusat vatten från den fär nya grejen sodastream. men nej, det är ingen sådan dag. DET ÄR EN OTROLIGT SUPER FUL ÄCKLIG DAMPA DAG. (STOP IT TURJA, DON'T BE SUCH A EMO, YOU EMO-GIRL!) fågelinfluensan har nått skogarna i norrland och jag har fått en släng av den för fortfarande ligger jag har däckad med turjas tamagochi och jag har matat den 1001, 5 gånger (den sista blev bara en halvgång eftersom den spydde upp hälften) under de senaste dagarna. Men vi ska inte tala om hur många gånger den har klagat på att den vill leka, snart tar jag denns töntiga boll och punkterar (ja, det är möjligt att manipulera tamagochis, tekniken har gått framåt vetu succer!) med min röda skruvmejsel jag fick av fasty(i) i fjol, jag har ändå aldrig gillat den, den är too stiff. men men nu skriker fasty(i) hon vill visst ha paj. KLÖÖV OCH PAJ

sjukstuga hos tt

gnägg och klövar i stugorna!!!!
lite dålig uppdatering har det minsann må jag påstå. men ni vet hur det är, kossorna mjölkar inte sig själva som man brukar säga, ja iallafall inte här i de norra skogarna. upp vid fem, hämta fasty(i), gå till skolan, äta picknick på vägen, jobba i skolan och gå hem och sedan släppa ut fasty(i) i hagen vid 24. 00 när vi kommit hem, eftersom det varit så mkt snö på vägen så fasty(i)s ben sladdade då vi glömde att sätta på de dubblasnödobbarna som man behöver så här års, det räker inte med det där struntet ni har uppe i estocolmo, det måste vara riktiga grejer. Vi fick bära fasty(i) hem på våra bara knän och därför fick vi influensan. O___o turja har hostat slem så att vi kan sälja det på burk, vilket faktiskt fasty(i) framgångsrikt hjälpt oss med. Men men turja skriker, det är visst dags att gå till skolan, lustigt jag som inte hunnit sovit ännu, men det gör inget för en riktig flicksnärta! dags att gå! btw träffade bella på vägen till skolan igår, slänger in en bild på hennes nya frisyr, som bella skulle sagt dissa eller hissa??????!!!!
 

RSS 2.0