r-e-n 4 life (forrrrrrr evah)

H E K O! ( jaa ursäkta fasty föddes med en släng av dyslexi) ( MEN hon e int säämre menniska förde. kanske bara lite mindre smart, hä hä skämt o sido om lapptäcket)

"ahanaa ohoho mammi mami here go aigan mnu man mamm my main jhust hio masuch i  iss u."
jaa så kan det låta en helt vanlig torsdags natt hemma hos familjen rensson (nej vi städar int ofta). rensson är våra grannar, dom bor alldeles runt knutan, bara en sådär två kilometer bort. dom har sitt fjäll på rentrackten, vilket vi (familjen hallonen) har irriterat sig mkt på, så mkt att vi gjort olike kupper mot renssonarna territorie, det som började som en oskyldig lek har nu slutat i haverier, 1. vi brände renhuset 2. vi snattade halmen 3. vi lockade över deras finaste hona till vårt territorie med lite av gårdagens kaffebröd 4. vi sålde en bit av marken till kommunen, de ville visst skaffa en skyskrapa (i form av en ren, ja ni hörde rätt) Jaa som ni märker har vi hamnat i kluven med grannarna rensson.  Familjen rensson ör minsann ett speciellt folkslag, en sort epedimi kan man säga. Det är först mamma Gönnelel Rensson, Pappa STen-Ingvar-Hans Rensson (jää fråga mig inte vad hans moder tänkte på) sen två små ättlingar/avkommor från de finaste kläppen Greta-Hulda Rensson och minstingen Karl-Hans Rensson (hans fader må vilje ha en eftergångare). fränigare familj får man leta efter, mycket svårt att hitta.

Igår hände en myket merklig sak, fasty hittade något i snöön och dette var ett renägg av den finaste sortikvaliteten. okej, jag vet; turister, invandrare, Smålänningar (danskar, vi ville aldrig ha er), politiker samt curlingspelare vet inte vad ett renägg, men det ska jag säga er, det liknar precis det där kängruägget man brukar hava på julaftonen runt tjugetvåochtrettiotre. hur som helst så äre mkt speciellt, det har nämligen en liten ren innut i sig och om man sätter det på kokning över den öppna spiselelden under nattens mörka timma kan man få det till choklad, ja det är helt sant, lika sant som att tomten använder jetplaaaan istället för det där bajsande (ps kluttande) renarena. de fattaru väl själv att han inte kan flyga med renar, ni stockholmare skulle ju få en fjärt i skallen så fort ni titta utanför dörra. <Dessutom så fattar ni vell sjelva att en ren int flyger frivilligt på tom mage,  Och erligt talat de ni smeller i er om att renar skuttar runt på molnen. för det första SKUTTAR? nej du detta är riktiga groteska varelser. Mejar ner precis allt som är ivägen för de nya pelletsena som är gjorda på rensvansar. till o ´med sina skötare mejar dom helt ner. Vi måste ha extra bett på dom samt extra tyglar gjorde av tagel och en fransk-tysk tjejk. (en blanding av en kamel-en tjej-en kille). 

Nej nu måste vi säga adjö, 5 renkluttar och en spacde att plocka upp /// kiss n huuugs Tarja turja fasty(i) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0